Algemeen

Kromme Dinsdag is een fuif in het thema Carnaval. Het is de afsluiter van het Lommelse Carnavalsweekend.

Kromme Dinsdag vindt in 2024 plaats op 13 februari, op het einde van het Lommelse carnavalsweekend.

Kromme Dinsdag vindt plaats in de Moffel te Lommel.

GPS: Martinus van Gurplaan 39, 3920 Lommel.

Onze fuifbussen brengen je zoals elk jaar gratis naar Kromme Dinsdag en ook veilig weer thuis. Deze busdienst is volledig gratis. Zorg wel dat je op tijd op de juiste opstapplaats bent, zodat de bus niet zonder jou vertrekt.

De volledige dienstregeling kan je hier vinden.

De minimumleeftijd voor Kromme Dinsdag is 16 jaar. Ben je nog geen 16 jaar op 13 februari? Koop dan geen ticket, je zal niet toegelaten worden tot het evenement. Vergeet ook geen geldig identiteitsbewijs mee te nemen om je leeftijd aan te tonen.

Betalen kan met Cash of Payconiq.

Als backup wordt Bancontact voorzien, maar om wachtrijen aan de kassa te voorkomen geven we de voorkeur aan Cash of Payconiq.

Kromme Dinsdag werkt met het principe binnen = binnen, buiten = buiten. Het is dus niet mogelijk het evenement tijdelijk te verlaten.

Er wordt wel een grote buitenruimte voorzien waar je even kan afkoelen, roken/vapen of een hapje kan eten.

Er wordt een bewaakte vestiaire voorzien waar je je jas kan laten weghangen. Voor de vestiaire wordt €1 per jas gevraagd.

Er zal een frituurwagen aanwezig zijn waar je je honger kan stillen.

Spullen die zijn achtergebleven in de vestiaire, of die tijdens het opruimen van het evenement zijn gevonden, worden door de organisatie bijgehouden. Contacteer ons via het contactformulier, of stuur ons een berichtje op Facebook of Instagram en wij kijken voor je na of we je spullen hebben gevonden.

Kromme Dinsdag is de afsluiter van Carnaval in Lommel. Verkleed komen is niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden. Hoe gekker hoe leuker.

Tickets

Een ticket in voorverkoop kost € 7 (zonder verborgen kosten). Tickets zijn te koop via onze webshop.

Hiervoor ga je eerst naar onze webshop. Daarna klik je op Kromme Dinsdag VVK en kies je het gewenste aantal tickets. Je vult je gegevens in en daarna betaal je online via Bancontact of iDeal.

Kijk eerst eens in je spamfolder. Het kan zijn dat je tickets als spam gemarkeerd werden.

Vind je hier ook geen tickets? Stuur dan een mail met het emailadres waarmee je je tickets hebt besteld naar tickets[at]krommedinsdag.be, zodat we dit kunnen nakijken.

De dag van het evenement krijgt iedereen een herinneringsmail met de tickets. Vind je je ticket niet terug? Kijk dan zeker ook eens in je spamfolder.

Herbruikbare bekers

Koop eerst bonnetjes aan de kassa. De waarborg voor een beker is 1 bon. Deze waarborg krijg je cash terug als je naar huis gaat.

Aan de toog kan je drinken bestellen. Hieronder een voorbeeld voor bier.

Heb je nog geen herbruikbare beker? Geef dan 2 bonnen af aan de toog.

Heb je al wel een herbruikbare beker? Geef dan een bon en een lege beker af aan de toog.

Heb je meerdere herbruikbare bekers? Geef dan twee lege bekers af aan de toog.

Ruil je lege beker in aan de vestiaire. Hier krijg je de waarborg van € 2,5 terug.

Let op! Enkel lege bekers worden omgeruild.

Staat je vraag er niet tussen? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier of via onze social media kanalen.